кадри: Народно събрание Редактор: Бившият здравен министър и настоящ депутат от ГЕРБ

...
кадри: Народно събрание Редактор: Бившият здравен министър и настоящ депутат от ГЕРБ
Коментари Харесай

Костадин Ангелов към доц. Чорбанов: Стига антиваксърски изказвания! Нищо не разбирате от медицина

кадри: Народно събрание 

Редактор: 

Бившият здравен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Костадин Ангелов изригна против сътрудника си от Има Такъв Народ доцент Андрей Чорбанов, като го упрекна в антиваксърско изявление. Той изиска от водещата на парламентарното съвещание да накаже Чорбанов по време разискването на подготовката за началото на образователната година в изискванията на продължаваща пандемия. Доц. Чорбанов беше предизвестен преди този момент от зам.-председателя Виктория Василава, че се отклонява от тематиката към по-общи изявления по тематиката ковид и имунизация.

Имунологът от Българска академия на науките съобщи, че у нас би трябвало да се направи разбор и да се реши доста деликатно дали всички ограничения, които се ползват в чужбина, би трябвало да се копират и у нас. Вълните на пандемията идват и си отиват, съобщи доцент Чорбанов.

Костадин Ангелов безусловно скочи от стола, с цел да му се опълчи и непосредствено съобщи от трибуната: „ Вие сте имунолог и нищо не разбирате от медицина! “

Репликата беше посрещната със смях от Чорбанов и сътрудниците му от Има Такъв Народ. След това той употребява опцията да даде персонално пояснение и съобщи, че Израел, където са имунизирани към 80% от популацията, регистрира доста високи равнища на нови случаи на коронавирус.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР